Image: 
Description: 
Welkom bij het CHM!
Image: 
Description: 
In een majestueus bos met pijnbomen…
Image: 
Description: 
Directe toegang naar het strand…
Image: 
Description: 
Een uitzonderlijke natuurlijke omgeving…
Image: 
Description: 
2 kilometer lange naturisten strand
Image: 
Description: 
Met een ruime infrastructuur…
Image: 
Description: 
CHM Montalivet… uw naturisten vakantiedorp!

Kamperen in frankrijk

Nederlands

Aan de Atlantische Oceaan, in het puntje van de Médoc, ontdekt u een magisch naturistendomein. Met een 2 kilometer lang naturistenstrand, in het hart van een uitzonderlijk en beschermt natuurlijk gebied, dat de liefhebbers van authenticiteit zal verrukken.

Gelegen op 200 ha met een dennen- en pijnbomenbos, biedt CHM ideale, gevarieerde en een grote verscheidenheid aan voorzieningen…

Een winkelcentrum ter plaatse

Het rijke en veelkleurige Commerciële Centrum heeft niet minder dan 26 winkels waaronder zeven restaurants, een tijdschriften- en krantenzaak, twee bakkerijen, een viswinkel, een slager, twee supermarkten, een bloemenwinkel, een wasserette, fietsenverhuur en reparaties, een ijzerwarenzaak, een bio voedselwinkel, een wereldwinkel en een kapper… Bij CHM kunt u een naturistenvakantie houden zonder het Centrum te hoeven verlaten.

Sporten is belangrijk…

Sport wordt altijd in eren gehouden. Daarom is er een belangrijk aantal aan infrastructuren beschikbaar voor iedereen. Het voetbalveld met een synthetische grasmat trekt enorm veel tieners. U zult tevens van tennisvelden, basketbalvelden, handbalvelden en beachvolleybalvelden ontdekken, het zwembad, boogschieten en een enorm jeu-de-boules veld, waar op bepaalde dagen tot zelfs 300 personen spelen!

Het CHM is voor alles een Paradijs voor Kinderen en tieners

Maar het CHM is boven alles een Paradijs voor kinderen. Er is overal aan gedacht om hen te ontvangen in de clubs voor kinderen en tieners die worden geleid door een gespecialiseerde leiding. Dynamische en aan hun leeftijd aangepaste activiteiten zullen het ritme van hun vakanties bepalen. Mini golf, opblaasbare springkastelen, een ambachtelijk dorp, het waterpark, de piratenboot, de openlucht bioscoop… Een scala aan faciliteiten die speciaal op u wachten.

Bij het CHM is echt overal aan gedacht, zodat uw naturistenvakantie een onvergetelijke herinnering zal blijven!