Image: 
Description: 
Veiligheid is belangrijk tijdens uw verblijf bij het CHM!
Image: 
Image: 
Description: 
De eerstehulp post op het strand Plage 1
Image: 
Description: 
Een voortdurend toezicht...
Image: 
Description: 
Zo dicht mogelijk bij de zwemmers...
Image: 
Description: 
De jet ski staat klaar om op elk moment in te kunnen grijpen!

De beveiliging bij CHM

Nederlands

Bij CHM is veiligheid een begrip en een integraal onderdeel van uw verblijf!

Badge

Gedurende uw verblijf bij CHM zal er u, bij uw aankomst, een persoonlijke badge met uw foto aan u overhandigd worden, die geldig is gedurende uw hele verblijf. U behoort deze pas voortdurend bij u te dragen, zodat u zich gemakkelijk kunt identificeren bij een eventuele controle, en het is ook om de kleintjes die in hun eentje op onderzoek uitgaan op het uitgebreide terrein van het Centrum, weer naar hun ouders terug te kunnen brengen.Gedurende het hoogseizoen houden medewerkers zich 24 uur per dag bezig met uw veiligheid.

De "Québecs"

zoals ze door oude bekenden van het Centrum genoemd worden, zijn gemakkelijk te herkennen aan hun rode T-shirt. Zij hebben heel gevarieerde verantwoordelijkheden.
Zo zijn ze onder andere verantwoordelijk voor de toegangscontrole tot het Centrum, ze zullen u bij uw aankomst naar uw standplaats leiden en u inlichtingen verstrekken bij de beveiligingsbalie aan de ingang van het CHM. Ook zult u hen regelmatig langs zien komen fietsen om de vredigheid en de rust van uw verblijf te waarborgen.
Zij staan altijd voor u klaar, en kunnen u bijvoorbeeld helpen met het opzetten van uw tent, of bij autopech. Aarzelt u vooral niet hen te roepen wanneer u hulp nodig heeft!

De Québecs staan onder leiding van und Sicherheitspersonal mit Pro-Karte teamleiders. 

Wat het materiaal betreft, de eerste hulppost op het Strand en het veiligheidsvoertuig zijn allebei voorzien van defibrillatoren.

Toezicht op het strand

Het toezicht op de twee zwemzones van de CHM stranden zijn aangegeven door gele en rode vlaggen en wordt van half juni tot half september door naturisten strandwachten / hulpverleners verzorgd, zij hebben allemaal hun “BNSSA” diploma (Het Nationale veiligheids- en reddingszwemmen diploma). Dit toezicht is nog versterkt op de strandzone van Plage 1 door een strandwacht op een jetski, om onmiddellijk hulp te kunnen verlenen.

Toezicht bij het waterpark en het zwembad

Houden badmeesters toezicht bij het Waterpark, en bij het zwembad tijdens in het hoogseizoen. Een van hun verantwoordelijkheden is onder andere te waken over het respecteren van het naakt zijn.