Image: 
Description: 
CHM, een historisch camping!
Image: 
Description: 
CHM, we willen goede tijden te delen ...
Image: 
Description: 
Vier generaties naturisten ontmoeten elkaar bij het CHM!
Image: 
Description: 
Zien onze vakantiegangers er niet gelukkig uit!
Image: 
Description: 
We fietsen graag bij het CHM!

De CHM Spirit

Nederlands

Als een daadwerkelijk dorp met meer dan 3000 standplaatsen, ontvangt het CHM Montalivet na meer dan 70 jaar de vierde generatie aan naturisten, zodoende een geankerde traditie van naturisme voor het hele gezin voortzettend. 

De immensheid van een leefbare naturisten plek

Wat u bij uw eerste bezoek aan het CHM zal verbazen is de immensheid van het centrum, maar stelt u zich gerust, het is onmogelijk om te verdwalen, er is namelijk altijd iemand aanwezig om u de weg te wijzen.

Een authentieke camping

Bij het CHM of “Monta” zoals de ingewijden ook wel zeggen, zult u onder de indruk zijn van de schoonheid van het park. Enorme maritieme pijnbomen vormen het landschap en bieden een onvergelijkbaar gordijn aan groen. Het biedt een lichte jodiumhoudende indruk waardoor u er steeds aan wordt herinnerd dat u vlakbij de Atlantische oceaan en vlakbij het strand verblijft.

Een alomtegenwoordige natuurlijke sfeer

Bij het CHM, beleeft u het naturisme in alle veiligheid met uw gezin. De natuurlijke sfeer is alomtegenwoordig en het verzekert u van een totale eenheid met de elementen. Bij het CHM houden we ervan om te voet of op de fiets door de verschillende gebieden van het centrum te wandelen: Ajoncs, Bruyère, Ecureuil, Polynésie, Gironde, Caraïbe... Niet alle wijken hebben elektra en het is dan ook niet ongebruikelijk om ’s avonds met een kaars verlichte terrassen te zien, wat toevoegt aan dat vleugje authenticiteit van de al unieke sfeer. U zult de eerste bungalows tegenkomen, welke met liefde door de eigenaren onderhouden worden, en hierna zult u begrijpen hoe het CHM was tijdens de oprichting in 1950.

De nabijheid van het mooie naturistenstrand

De camping van het CHM ligt vlakbij het strand en gedeeltelijk in de ONF (Nationale Staatsbosbeheer) zone. Het is dan ook overbodig de natuurlijke en ongerepte kant te beschrijven, de kant welke de kampeerders en natuurliefhebbers op hun juiste waarde weten te waarderen. U zet uw tent op bovenop een duin om als een echte Robinson Crusoe te leven. Maar, opgelet, wacht niet te lang, de mooiste standplaatsen zijn altijd ver van te voren al verhuurd.

Bij het CHM heerst er een gevoel van broederschap

Maar naast het bekoorlijke landschap, is de daadwerkelijke rijkdom van ons Centrum de sfeer die er heerst. Vier naturisten generaties ontmoeten elkaar in een broederlijk sfeer tot het grootste geluk van groot en klein. Hier, is elkaar helpen een onderdeel van het dagelijkse leven dat zorgt voor vele mooie ontmoetingen.

De uitzonderlijke en ongebruikelijke omgeving en de unieke sfeer bij het CHM zullen u niet ongevoelig laten!

Dus wacht niet langer, sluit u bij ons aan en deel mee in dit mooie naturisten leven!