Image: 
Image: 
Image: 
Description: 
Bio groenten en fruit naar keuze!
Image: 
Description: 
Alle nationale en internationale kranten en tijdschriften
Image: 
Description: 
Goed gevulde vakken bij de bio winkel!
Image: 

Het Winkelcentrum

Nederlands

CHM is ook vakantie houden zonder de auto te hoeven gebruiken en zonder het vakantiedorp te hoeven verlaten, dankzij de vele kleurrijke en levendige winkels, waar u uw aankopen kunt doen, zodat uw vakantie daadwerkelijk rijmt met ontspanning en geluk...

De Kapper

Een kapsalon is altijd belangrijk in een levendig dorp als dat van het CHM. En terwijl Christophe uw haar doet, zult u onvermijdelijk op de hoogte gehouden worden van de allerlaatste nieuwtjes uit het dorp...

De Bazaar

Wanneer u als u op vakantie bent toch iets ongebruikelijks nodig heeft, zoals lucifers, een zaklamp of een bodyboard, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, in de ijzerwarenzaak vindt u alles wat u maar nodig kunt hebben.

Fietsverhuur

Waarom uw fietsen op de auto meenemen, als u ze gewoon bij ons kunt huren? U zult hier alle maten vinden, voor klein en groot. Er zijn zelfs fietskarren voor de kinderen. En Richard zorgt uiteraard ook voor eventuele reparaties. Misschien is het leuk om eens een keer een tandem huren, al is het alleen maar om een keer goed te lachen... http://cyclonat.com/chm/

Bakkerij

erwen uw gezin of uw gasten door een lekker brood te kiezen om uw maaltijden op te fleuren. En om de beroemde regionale delicatesse " Le Cannelé " een heerlijk cakeje met Rum smaak niet te vergeten, Mmmm, dat is echt lekker!

De Wasserette

Zelfs als u in een naturistencentrum bent, is er nog altijd wel wat te wassen...

Biologisch Voedsel

Nicolas zetten zich er voor in om een groot assortiment aan natuurlijke en originele producten aan te kunnen bieden. U vindt er dan ook verse kruiden, ontbijtgranen in de zelfbediening, gedroogd fruit, glutenvrij voedsel, voedingssupplementen, Frans, Belgisch en Zwitsers bier, een ongelooflijke diversiteit aan verschillende melksoorten (geitenmelk, plantaardige melk en lactosevrije rijst melk), koffie, thee en chocolade. En ten slotte, om hun aanbod compleet te maken is er een rayon met milieubewuste producten en cosmetica, biologische producten met als basis essentiële oliën, zoals verzorgende crèmes en de in de zomer heel nuttige zonnecrèmes.

De Oceaanwinkel

Dit is een ware schatkamer. Er zijn allerlei soorten objecten uit de hele wereld om cadeau te doen of om uzelf plezier te doen: Sieraden, wierook, decoratieve beelden, sarongs en andere kleding .

Slagerij en verse vleeswaren

Pascal met zijn mooie witte schort, een potlood achter zijn oor, en uiteraard ook zijn team bieden een groot assortiment aan zeer verse en gevarieerde vleeswaren, allerlei soorten vlees en kip. U zult ervan genieten.

Twee kleine supermarkten voor twee keer zoveel keuze

U vindt er groenten en fruit, producten om een lekkere maaltijd te koken of om een boterhammetje te maken om samen met uw kinderen op het strand op te eten. Maar zorgt u er vooral voor dat u niet verkouden wordt, als u naakt door de gekoelde versafdeling slentert!

Delicatessenwinkel

U kunt het niet missen, het is die winkel waar het driewielige autootje voor staat. Hier vindt u alle soorten specerijen, kruiden, jam, drankjes, ingeblikte fijne groenten, maar ook broodjes, croissants, chocoladebroodjes en andere lekkernijen voor uw ontbijt.

Wijnhuis

Als u de wijngaarden van de Medoc en van Bordeaux wilt bezoeken zonder het CHM te hoeven verlaten, dan gaat u gewoon naar la Cave des Deux Châteaux. U ontdekt hier een assortiment van wijnen per fles of uit de ton, een echt heel andere manier om de omgeving te verkennen.

Boekwinkel

Tijdschriften en Kranten: In deze winkel vind u alle Franse tijdschriften en kranten, maar ook de buitenlandse, de laatste roman van de zomer, kruiswoordboekjes voor op het strand en vele boeken over naturisme. U zoekt een onvindbaar boek? Arnaud zal het met plezier voor u bestellen.


Dus ... we vertelden je ... Je hebt keuze te over!