Image: 
Description: 
Krijgt u ook zo'n trek van zo'n heerlijk bord met zeevruchten?
Image: 
Description: 
Kies uw verse vis, welke ter plaatse voor u bereidt zal worden!
Image: 
Description: 
orden! Heerlijke pannenkoeken van donker meel of van tarwemeel!
Image: 
Description: 
Het grote terras van de Snack, het mekka van het CHM om gezellig af te spreken!
Image: 
Description: 
Binnen de Snack natuurlijke kleuren ...
Image: 
Description: 
Drinkt u liever witte wijn , rode wijn of rosé?
Image: 
Description: 
Italiaanse geuren en smaken bij het CHM...
Image: 
Description: 
U zult zeker geen honger hebben dankzij dit alles!

Twaalf restaurants om heerlijk van te genieten…

Nederlands

Als we op vakantie zijn hebben we niet altijd zin om te koken. Het unieke van ons vakantiecentrum is dat er niet minder dan twaalf restaurants en snackbars zijn om uw “smaakpapillen te laten verwennen”. Er is voor ieder wat wils!

Le Marinheiro is het visrestaurant van CHM

Kom uw verse vis uit onze grote keuze uitkiezen om ter plaatse te eten of om mee te nemen. Hun beroemde schelp gerechten zullen de liefhebbers verrukken. Want vis zit daadwerkelijk vol met vitamine E!

La Pizzeria 

Alle Italiaanse smaken voelen zich thuis in het CHM. Om ter plaatse op te eten of om mee te nemen, u kunt kiezen uit het menu met verse pasta, salades en een selectie van rode of witte pizza’s, van klassieke tot de meer originele smaken. 

La Crêperie 

Het pannenkoekenhuis is onmisbaar bij het CHM, zij serveren u echte pannenkoeken bereidt met donkere of gewone meel. Pannenkoeken met een hartig of zoet beleg, de keuze is aan u. Geniet voor een kort moment van een smaakvolle reis door Bretagne terwijl u een lekkere kom met cider proeft.

Afhaalgerechten 

U heeft het over keuze? Vis, vlees, groente, gevarieerde salades, toetjes, dit alles om mee te nemen naar uw standplaats of uiteraard ook om ter plaatse op de picknicktafels van het "Centre Co" op te eten. Vergeet vooral niet uw borden en bakjes terug te brengen, we blijven graag milieubewust!

La Sandwicherie

Christèle ontvangen u altijd met een lach in het hart van het commerciële centrum om te smullen van de beroemde hamburgers, de Panini broodjes en de Kebab zonder de smakelijke versgebakken taart van de dag te vergeten. Dit is de plek waar u voor een klein prijsje heerlijk kunt eten!

Saveurs Méditerranéennes

Met de behoefte om tussen de middag of ’s avonds een moment van gezelligheid met vrienden door te brengen, laat Cyril u de wijnen uit de regio (of ergens anders vandaan) proeven, vergezelt door heerlijke tapas. Een moment om even bij te komen…

Le Gaïa

Zin om wat te eten, even te snacken of om iets lekker fris te drinken? Onze muziekbar / restaurant grenzend aan het waterpark, biedt u een gevarieerd en origineel menu. Tijdens de avonden kunt u genieten van een cocktail, terwijl u op het terras van de zonsondergang geniet. En bij het vallen van de nacht zal de bar het theater van leuke en geanimeerde dansavonden zijn. Een sfeervolle avond, zeker weten!

Hélios

Poumpouille

Fiesta Latina

Le Bungalow

Le Bistrot Gourmand

De BG wacht op u om uw smaakpapillen te verwennen. Een ruime keuze aan gerechten, er is voor elk wat wils.

En… weet u al waar u gaat eten?