Image: 
Description: 
Krijgt u ook zo'n trek van zo'n heerlijk bord met zeevruchten?
Image: 
Description: 
Kies uw verse vis, welke ter plaatse voor u bereidt zal worden!
Image: 
Description: 
orden! Heerlijke pannenkoeken van donker meel of van tarwemeel!
Image: 
Description: 
Het grote terras van de Snack, het mekka van het CHM om gezellig af te spreken!
Image: 
Description: 
Binnen de Snack natuurlijke kleuren ...
Image: 
Description: 
Drinkt u liever witte wijn , rode wijn of rosé?
Image: 
Description: 
Italiaanse geuren en smaken bij het CHM...
Image: 
Description: 
U zult zeker geen honger hebben dankzij dit alles!

Tien restaurants om heerlijk van te genieten…

Nederlands

Als we op vakantie zijn hebben we niet altijd zin om te koken. Het unieke van ons vakantiecentrum is dat er niet minder dan tien restaurants en snackbars zijn om uw “smaakpapillen te laten verwennen”. Er is voor ieder wat wils!

Le Marinheiro is het visrestaurant van CHM

Kom uw verse vis uit onze grote keuze uitkiezen om ter plaatse te eten of om mee te nemen. Hun beroemde schelp gerechten zullen de liefhebbers verrukken. Want vis zit daadwerkelijk vol met vitamine E!

Poul'et Nous

In een gezellige, ontspannen sfeer bieden Kevin en Christelle u het hele jaar door scharrelkippenvlees met het Label Rouge keurmerk, geserveerd met gebakken aardappeltjes. Ontdek ook hun overheerlijke speenvarken aan het spit, elke dinsdag- en zaterdagavond in juli en augustus (reserveren aanbevolen).

Babacool

De Babacool, met zijn vintage look van hout en foto’s van vroeger, biedt u een fantasierijke kaart met uitsluitend verse producten (hartig en zoet), in de vorm van brunches, brood, fingerfood en cocktails...

La Pizzeria 

Alle Italiaanse smaken voelen zich thuis in het CHM. Om ter plaatse op te eten of om mee te nemen, u kunt kiezen uit het menu met verse pasta, salades en een selectie van rode of witte pizza’s, van klassieke tot de meer originele smaken. 

La Crêperie 

Het pannenkoekenhuis van Didier en Marilyne is onmisbaar bij het CHM, zij serveren u echte pannenkoeken bereidt met donkere of gewone meel. Pannenkoeken met een hartig of zoet beleg, de keuze is aan u. Geniet voor een kort moment van een smaakvolle reis door Bretagne terwijl u een lekkere kom met cider proeft.

Afhaalgerechten 

U heeft het over keuze? Vis, vlees, groente, gevarieerde salades, toetjes, dit alles om mee te nemen naar uw standplaats of uiteraard ook om ter plaatse op de picknicktafels van het "Centre Co" op te eten. Vergeet vooral niet uw borden en bakjes terug te brengen, we blijven graag milieubewust!

Al Baraka

Een Marokkaans restaurant met een gezellige sfeer waar de tagines van de dag u goddelijke smaken en combinaties zal laten ontdekken… Ja echt, ik weet het zeker. Al deze “home made” gerechten worden geproefd in een exotische en warme kleuren.

La Sandwicherie

Christèle en Mélissa ontvangen u altijd met een lach in het hart van het commerciële centrum om te smullen van de beroemde hamburgers, de Panini broodjes en de Kebab zonder de smakelijke versgebakken taart van de dag te vergeten. Dit is de plek waar u voor een klein prijsje heerlijk kunt eten!

Saveurs Méditerranéennes

Met de behoefte om tussen de middag of ’s avonds een moment van gezelligheid met vrienden door te brengen, laat Cyril u de wijnen uit de regio (of ergens anders vandaan) proeven, vergezelt door heerlijke tapas. Een moment om even bij te komen…

Le Gaïa

Zin om wat te eten, even te snacken of om iets lekker fris te drinken? Onze muziekbar / restaurant grenzend aan het waterpark, biedt u een gevarieerd en origineel menu. Tijdens de avonden kunt u genieten van een cocktail, terwijl u op het terras van de zonsondergang geniet. En bij het vallen van de nacht zal de bar het theater van leuke en geanimeerde dansavonden zijn. Een sfeervolle avond, zeker weten!

En… weet u al waar u gaat eten?