Interessante koopjes van het chm

 • Profiteer van GROTE weekends voor KLEINE prijzen!

   

  Zin in zon, een andere omgeving en vakantie nog voor de zomer begint?

  Het is het perfecte moment om te profiteren van ons kortingsaanbod van 15% op de lange weekends in april en mei! Om u welkom te heten krijgt u van ons cadeau:

  2 pareo's
  en de reserveringskosten (20€).

    

  *Geldig voor reserveringen via internet met de code PONT15 van 04-04-2017 t/m 05-05-2017 op uw verblijf (3 nachten: aankomst op vrijdagavond) voor de lange weekends van: 14-04 t/m 17-04 en/of van 28-04 t/m 01-05 en/of van 05-05 t/m 08-05- 2017 op de camping of in een huuraccommodatie, al naargelang beschikbaarheid. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met de andere lopende aanbiedingen van Socnat. Voor camping Les Aillos en camping Le Petit Arlane is de aanbieding slechts geldig voor de stacaravans van Socnat. Deze aanbieding is exclusief de toeristenbelasting die geïnd wordt voor rekening van de gemeentes, exclusief facultatieve verzekering en extra’s.

 • Verblijf nu nog langer met de ‘Evasion’ aanbiedingen!

  Profiteer van onze «Er even tussenuit» aanbiedingen, bieden wij u gratis overnachtingen!

                               8 nachten gebruikt = 7 nachten betaald
                       15 nachten gebruikt = 12 nachten betaald

  Deze aanbieding is tevens geldig in alle dorpen voor uw verblijf op de camping als voor uw verblijf in een huur accommodatie, exclusief de periode van 9/07 tot 20/08 voor zover de voorraad strekt. Ze zijn niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen van Socnat. Voor de campings Les Aillos en Petit Arlane geldt deze aanbieding alleen voor de stacaravans van Socnat. Al onze prijzen zijn inclusief btw, exclusief de toeristenbelasting die geïnd wordt ten behoeve van de gemeente, exclusief facultatieve verzekering en exclusief extra’s.

 • Thema verblijven vanaf 99 €!

  Zin om er even tussenuit te gaan, uzelf te verwennen? Onze korte thema-verblijven zijn speciaal voor u bedacht!

  Ontdekkingsverblijf: 99 €
  2 nachten in een stacaravan + 1 toegang voor een paar tot het Welzijnscentrum + 2 gratis pareos.

   

  Deze zijn geldig tot en inclusief 2 juli en vanaf 27 augustus en kunnen op elke dag van de week gereserveerd worden voor zover de voorraad strekt. Ze zijn niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen van Socnat.
  Reserveringskosten zijn gratis.
  Om een van deze aanbiedingen boeken, dank u contact opnemen met onze reserveringsafdeling centrum: 05 56 73 73 73.