Interessante koopjes van het chm

 • 20% korting op uw volgende vakantie !

   

  Boek nu alvast uw 2017 zomer vakantie en profiteer van 20% korting op uw verblijf! 

   

  Voorjaar / zomer 2017

  20% korting bij reservering vóór 28 februari 2017 (1)

   

  Andere aanbieding : Nazomer 2017

  25% korting bij reservering vóór 30 april 2017 (2)
  20% korting bij reservering vóór 31 mei 2017 (2) 

   

  Het zijn onze gegarandeerd beste aanbiedingen. Wij verbinden ons ertoe geen betere aanbiedingen te doen, zelfs de lastminute-aanbiedingen zijn niet goedkoper.

   

  (1) Geldig voor uw verblijf op de camping of in een huuraccommodatie, al naargelang beschikbaarheid, voor de periode van 1 april t/m 26 augustus 2017 (exclusief de periode van 05/08 tot 19/08/2017). Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met de andere lopende aanbiedingen van Socnat. Voor camping Les Aillos en camping Le Petit Arlane is de aanbieding slechts geldig voor de stacaravans van Socnat. Deze aanbieding is exclusief de toeristenbelasting die geïnd wordt voor rekening van de gemeentes, exclusief facultatieve verzekering en exclusief boekingskosten en extra’s.

  (2) Geldig voor uw verblijf op de camping of in een huuraccommodatie, al naargelang beschikbaarheid, voor de periode van 27 augustus t/m 28 oktober 2017 voor het CHM en t/m 30 september 2017 voor de andere campings. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met de andere lopende aanbiedingen van Socnat. Voor camping Les Aillos en camping Le Petit Arlane is de aanbieding slechts geldig voor de stacaravans van Socnat. Deze aanbieding is exclusief de toeristenbelasting die geïnd wordt voor rekening van de gemeentes, exclusief facultatieve verzekering en exclusief boekingskosten en extra’s.

 • Verblijf nu nog langer met de ‘Evasion’ aanbiedingen!

  Profiteer van onze «Er even tussenuit» aanbiedingen, bieden wij u gratis overnachtingen!

                               8 nachten gebruikt = 7 nachten betaald
                       15 nachten gebruikt = 12 nachten betaald

  Deze aanbieding is tevens geldig in alle dorpen voor uw verblijf op de camping als voor uw verblijf in een huur accommodatie, exclusief de periode van 9/07 tot 20/08 voor zover de voorraad strekt. Ze zijn niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen van Socnat. Voor de campings Les Aillos en Petit Arlane geldt deze aanbieding alleen voor de stacaravans van Socnat. Al onze prijzen zijn inclusief btw, exclusief de toeristenbelasting die geïnd wordt ten behoeve van de gemeente, exclusief facultatieve verzekering en exclusief extra’s.

 • Thema verblijven vanaf 99 €!

  Zin om er even tussenuit te gaan, uzelf te verwennen? Onze korte thema-verblijven zijn speciaal voor u bedacht!

  Ontdekkingsverblijf: 99 €
  2 nachten in een stacaravan + 1 toegang voor een paar tot het Welzijnscentrum + 2 gratis pareos.

  Wellness verblijf: 179 €
  2 nachten in een stacaravan + 1 toegang voor een paar tot het Welzijnscentrum + 1 behandeling naar keuze van een uur voor twee personen.

  Deze zijn geldig tot en inclusief 2 juli en vanaf 27 augustus en kunnen op elke dag van de week gereserveerd worden voor zover de voorraad strekt. Ze zijn niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen van Socnat.
  Reserveringskosten zijn gratis.
  Om een van deze aanbiedingen boeken, dank u contact opnemen met onze reserveringsafdeling centrum: 05 56 73 73 73.