Image: 
Description: 
Een strandconcert
Image: 
Description: 
Klassieke muziek in het Hexagone
Image: 
Description: 
Muziek verzacht spanningen, wiegt onze herinneringen en brengt mensen samen
Image: 
Description: 
Laat je gaan op het ritme van de Afrikaanse dans!
Image: 
Description: 
Het ambachtelijke dorp met binnenplaats
Image: 
Description: 
De schilderworkshop
Image: 
Description: 
De mozaïk workshop
Image: 
Description: 
Tekencursus van naakten met houtskool
Image: 
Description: 
Workshop glas graveren
Image: 
Description: 
Workshop schilderen op zijde
Image: 
Description: 
En vele andere activiteiten…

Culturele & Ambachtelijke Activiteiten

Nederlands

Het is altijd prettig om sport en vrije tijd in evenwicht te brengen door middel van culturele activiteiten en ambachten. Uw vakantie zal alleen niet genoeg zijn om aan al uw wensen en passies te voldoen. De meeste activiteiten zijn gratis, maar enkele anderen vereisen een kleine vergoeding. Aarzelt u vooral niet om contact met ons op te voor meer informatie.

Muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van de vrijetijdsbesteding bij het CHM. Het verlicht spanningen, het kalmeert herinneringen en brengt mensen samen. Er worden tijdens het hele seizoen regelmatig concerten en voorstellingen gegeven door ons koor in het Hexagon, op het podium van het ‘Centre Co’ maar ook op onwaarschijnlijkere plaatsen, zoals op het strand. Als de emotie ons eenmaal in zijn ban heeft...

Dans & Ritme

Bij CHM is de lichamelijke expressie ook belangrijk en dat uiten we door middel van workshops van stijldansen, maar ook salsa, linedansen, de chachacha, hedendaagse dans, Afrikaanse dans, country en Djembe workshops.

De Bibliotheek

Onze bibliotheek biedt meer dan 20.000 werken, variërend van stripboeken tot de laatste zomer romans. Er komen tot grote vreugde van de lezers elk seizoen meer dan 500 nieuwe titels bij op de planken van onze bibliotheek. Dus aarzel niet langer, kom het boek kiezen dat u gezelschap zal houden tijdens uw vakantie.

Tarot

Elke vrijdagavond kunnen de liefhebbers van kaartspellen elkaar ontmoeten in de Astra zaal, waar vriendschappen en het met elkaar delen net zo belangrijk zijn als het kaartspel zelf.

Bioscoop

Tijdens het hoogseizoen wordt er drie keer per week in onze openlucht bioscoop Oboulaba een recente film getoond. Het aanbod is zeer gevarieerd; teken, passionele- en avonturenfilms. We tonen zelfs films in de originele versie.

Het ambachtelijke dorp

‘s Ochtend geopend, maar ook in de namiddag: Het Hobby-en Handwerk dorp, gelegen op het grote overdekte plein, herbergt kunstenaars die hun diverse talenten met u willen delen:
- Schilderen op zijde en katoen
- Glas graveren
- Alles aanraken / Kralen
- Mozaïeken
- Porselein schilderen
- Workshops van “Naakten Tekenen met Houtskool”
- Schilderij op kiezels
- Naaien

We hebben thuis allemaal voorwerpen die voor Moederdag of voor onze verjaardag door onze kinderen zijn gemaakt, maar deze voorwerpen zijn werkelijk uniek; een blijvend souvenir van het CHM!