Image: 
Surf narturist
Description: 
De Surf in Monta, een echte instelling ...
Image: 
Description: 
Stéphane en zijn team verwelkomen alle niveaus van surfers
Image: 
Description: 
Met zijn allen luisteren we naar de raad van Stéphane...
Image: 
Description: 
De theorie is essentieel!
Image: 
Description: 
Surfen… I love it!
Image: 
Description: 
Yes! Ik kan op mijn surfplank blijven staan!

De Surfschool

Nederlands

Sinds 8-jarige leeftijd surft Stéphane Latella, onze gekwalificeerde surf instructeur op de golven van de Atlantische Oceaan. Onnodig om u te vertellen dat hij de oceaan op zijn duimpje kent.

Sessies en cursussen voor alle ...

Vanaf het moment dat u op het strand van Plage 1 aankomt, zult u aan uw linkerkant net voor de duinen, het clubhuis van de surfschool Hélio Surf Club zien. Stéphane en zijn team zijn aanwezig van april tot november, om hun passie voor deze sport met u te delen. U hoeft zelf geen materiaal mee te nemen, aangezien u er wetsuits en surfplanken kunt lenen. De cursussen zijn zowel voor beginners, vanaf 6 jaar, als voor gevorderde surfers die hun techniek willen verbeteren.

De theorie is essentieel!

‘Allez’…, aan het werk, iedereen naar het strand voor de instructies!
Als eerste moeten we de theorie begrijpen en Stéphane leert u dan ook de veiligheidsinstructies en de stromingentheorie. Nog altijd op het strand, leert u de verschillende technieken waardoor u vanuit een liggende positie op de plank kunt gaan staan zonder gebruik van uw knieën te hoeven maken. En nu merkt u waar goed ontwikkelde buikspieren al niet goed voor zijn, behalve dan om mee te pronken…

En dan nu eindelijk het water in!

Dankzij de verschillende stappen kunt u oefenen om eerst op uw knieën te gaan zitten, en daarna op de in het water liggende plank te gaan staan, om echt op de golven te surfen. En, al heel snel, voor u het doorheeft bent u in de ban van de golven.

Kom op, iedereen op z’n plank... Overbluf uw vrienden en wordt beroemd!