Image: 
Description: 
Op het CHM vindt u allerlei soorten animaties...
Image: 
Description: 
Als beginnende zanger of met ervaring, het podium is van u!
Image: 
Description: 
We houden ervan om voor de gelegenheid onze country outfit weer aan te trekken!
Image: 
Description: 
Soms geven parachutisten een show!
Image: 
Description: 
Er treden regelmatig bands op het podium op

Entertainment en avond evenementen

Nederlands

Bij uw aankomst op het CHM zullen onze receptionistes u een gids geven waarin u alle activiteiten, alle animaties en alle avond evenementen zult vinden die het ritme van uw vakantie zullen bepalen.

Rommelmarkt

Eenmaal per maand in juli en augustus een rommelmarkt bij het CHM georganiseerd. Ongelofelijk, u vindt er echt van alles: Boeken, speelgoed, een lamp, spelletjes… “ Weet u zeker dat het spel compleet is?” En een heleboel dingen die we eigenlijk niet nodig hebben, maar het doet nu eenmaal vooral plezier iets leuks op de kop te tikken! Onderhandel de prijs van uw volgende CHM souvenir in een vriendelijke en gezellige sfeer!

Animaties van de Naturistenclubs

De drie naturistenclubs van de CHM (CSBCA, NACA en CLN) organiseren gedurende de zomer hun eigen wedstrijden en toernooien: een tennis toernooi, darts wedstrijd, petanque wedstrijd, ham wegen toernooi, maar ook het beroemde dennenappel-werpen toernooi. En wees gewaarschuwd; het record van 42,50 meter moet nog steeds overtroffen worden!

De badmeester estafetteloop

Een keer per zomer vindt, tegen het einde van de maand juli, de badmeester estafetteloop van de Médoc en omgeving plaats bij het CHM. In teams van drie strijden de badmeesters tegen elkaar in een estafetterace, die begint met de “paddle” (op zijn knieën op een reddingsplank roeien), gevolgd door een hardloopwedstrijd en het zwemmen met een redding band. Als u van mooie jongens houdt, kunt u deze wedstrijd echt niet missen!

Openlucht bioscoop

De Oboulaba bioscoop, gelegen naast het ambachtelijke dorp, hoort bij de geschiedenis van het CHM. Dankzij het originele programma worden er afwisselend avonturenfilms, passionele films en tekenfilms gedraaid die de bioscoopbezoekers zullen vermaken. De eerst gekomenen zitten op de houten banken en de rest neemt zijn eigen klapstoel mee. Het is zover, de eerste klanken klinken, de harten gaan sneller kloppen, en… de film gaat van start…

Dansavonden

Als het avond wordt, en u heeft nog genoeg energie over, waarom gaat u dan niet gezellig naar een van de gelegenheden in het commerciële centrum, vlakbij het waterpark,voor een leuke avond met voor ieder wat wils.