Image: 
Description: 
Het Waterpark!
Image: 
Description: 
De vier glijbanen!
Image: 
Description: 
Op gepast voor de landing!
Image: 
Description: 
Degene die het eerste beneden is heeft gewonnen!
Image: 
Description: 
De waterval!
Image: 
Description: 
Voor het hele gezin!
Image: 
Description: 
Vergeet niet uzelf goed in te smeren!
Image: 
Description: 
Kennismaking met duiken in het Waterpark...
Image: 
Description: 
Vanaf 8 jaar!

Het Waterpark

Nederlands

Voor de liefhebbers van glijbanen en spanning; in het Waterpark kunt u van de vier grote glijbanen af roetsjen.Het Waterpark is tijdens de middagen vanaf half juni tot half september geopend en dan is er ook toezicht.

Een ongelooflijk leuke ruimte!

Kom genieten van de ongelooflijk leuke ruimte waar de waterspelletjes blijvend zijn. Achter het eiland en de watervalrotsen, liggen de bubbelbaden voor een prettige en natuurlijke massage. En hier vlak naast, vindt u het spetterbadje en de waterpaddenstoel, zodat ook de kleintjes een geweldige plek hebben om te spelen.

De ruime terrassen in natuurlijke kleuren rondom het zwembad vragen om een klein dutje. Of om heerlijk te zonnen, maar kom vooral niet te laat want er zijn vele liefhebbers!

Tijdens het hoogseizoen is het Waterpark op verschillende gelegenheden ’s nachts geopend… Leuk en spannend!

Inleiding tot scuba

Tijdens de rust van de ochtenden, zijn er kennismakingscursussen duiken, de kennismakingen en trainingen van niveau 1 worden verzorgd door Eric, onze ervaren monitor. Vanaf de leeftijd van 8 jaar, kunnen groot en klein deze nieuwe sensaties ontdekken; vergeet u zich vooral niet in te schrijven!
 

Naaktzijn is verplicht
Het respecteren van het naaktzijn, zolang het weer het toelaat, is een vereiste bij het CHM. Als u in zwemkleding komt, kunt u beter een andere activiteit bedenken, want u zult geen toegang tot het zwembad krijgen. Dit kan voor sommigen wat overdreven lijken, maar het is de inzet die we met zijn allen moeten hebben zodat het CHM de naturistenplaats blijft die het altijd geweest is.