Image: 
Description: 
Het zwembad en de Jacuzzi
Image: 
Description: 
U kunt zoveel zonnen als u maar wilt
Image: 
Description: 
Het valt niet mee om van je zonnestoel aan de rand van het zwembad op te staan!
Image: 
Description: 
De badmeesters houden altijd een wakend oog!
Image: 
Description: 
Aquagymen
Image: 
Description: 
Dè manier om in vorm te blijven!
Image: 
Description: 
... Kom op, nog een klein stukje...
Image: 
Description: 
Wat is het leven toch mooi!!!

Het Zwembad

Nederlands

De sportievere onder ons geven de voorkeur aan het zwembad dat midden tussen de dennenbomen ligt en dat in 2012 volledig gerenoveerd is. Vous pourrez vous entrainer dans les lignes d'eau installées tous les matins de 9h à 10h. 

Vlak hiernaast, ligt het leuke en licht hellende bad voor de kleintjes, om met water bekend te raken in een badje met een diepte van 10 cm, terwijl anderen zich liever in de Jacuzzi ontspannen. Het zonnebaden en de strooien parasols zullen de liefhebbers van lezen en relaxen verrukken!

Aquagymen

Des cours d'aquagym douce et tonique sont proposés de 10h à 11h et de 11h à 12h. Rien de tel pour se remettre en forme sans risque !

De zwemlessen

Het is dankzij de Hélio Surf School ook mogelijk om te leren zwemmen of om uw zwemvaardigheden te verbeteren. De lessen vinden plaats in het naast de Spa gelegen zwembad, waar u privéles en ook groep les kunt nemen. De allerkleinsten raken vertrouwd met het water en leren, vlak naast het trapje, met hun hoofd onder water luchtbellen te blazen. De nieuwelingen beginnen zonder risico vlakbij de rand van het bad, daar waar ze nog kunnen staan, en Stéphane zal zeker niet aarzelen om met hen het water in te duiken.

En,… de meer gevorderde zwemmers kunnen baantjes trekken in het speciaal daarvoor bestemde bad.

Naaktzijn is verplicht

Het respecteren van het naaktzijn, zolang het weer het toelaat, is een vereiste bij het CHM. Als u in zwemkleding komt, kunt u beter een andere activiteit bedenken, want u zult geen toegang tot het zwembad krijgen. Dit kan voor sommigen wat overdreven lijken, maar het is de inzet die we met zijn allen moeten hebben zodat het CHM de naturistenplaats blijft die het altijd geweest is.