Image: 
Description: 
Het CHM is een Paradijs voor kinderen...
Image: 
mini-golf naturist
Description: 
Een mini-golf met je kinderen?
Image: 
kinderen club
Description: 
De Mini Club!
Image: 
piratenschip
Description: 
Opgepast, piraten aan bakboord...
Image: 
speelplaats
Description: 
Ik zit lekker hoger dan jij!

Kinderen bij het CHM

Nederlands

Bij het CHM zijn de kinderen de baas. Hoe oud ze ook zijn, er is altijd een leuke activiteit voor hen. U zult het pad richting het Robert Poulain gebied eenvoudigweg kunnen vinden.

De Mini-Club voor de 3 tot 6 jarigen

Hier doen we met plezier leuke artistieke en creatieve activiteiten (zang, dans, tekenen en knutselen…). Mist u het vooral niet als we de laatste hand aan onze originele creaties leggen tijdens de tentoonstelling.

De ‘Ecureuil’ (Eekhoorn) Club voor de 7 tot 11 jarigen

YESSS! Dit jaar ben ik eindelijk 7 jaar geworden en groot genoeg om over te springen naar het terras van de Ecureuil Club en naar de kleintjes van de Mini-Club te zwaaien! Er wordt meerdere keren per week een leuke en spannende nachtwake georganiseerd tot grote vreugde van de ouders, die eindelijk weer eens tijd voor elkaar hebben om samen uit eten te gaan...

De tienerclub voor 12 tot 17 jaar

In de hut van de Tienerclub, naast de Mini-Golf, staan de animatoren klaar om op verzoek allerlei activiteiten en avonden aan te bieden: burgerparty, poker, levensgrote spelletjes, creatieve workshops, marktuitstapjes, enz...

Sportspellen

Bij CHM houden we rekening met de leeftijd van onze jonge gasten om hen het meest geschikte onderwijs te geven. Ons animatie team heeft instructeurs die gespecialiseerd zijn in de leeftijdsgroep van 4 tot 6 jaar en die hen op een leuke manier zullen laten werken om hun motoriek te ontwikkelen (bijvoorbeeld door middel van een parcours met bal en obstakels).

Wedstrijden en Plezier  

Bedoeld voor kinderen van 6 tot 15 jaar; ze werken aan hun techniek en spelen tegen elkaar in vriendschappelijke wedstrijden; voetbal, basketbal, handbal, tafeltennis en minitennis. In deze sessies leren ze de regels van het spel, ze leren om de tegenstander te respecteren en om tijdens deze grote wedstrijden, waar vooral heel veel wordt gelachen, alles met hun teamgenoten te delen.

De Shows  

Er zijn continue shows in het CHM. De voorstellingen met sprookjes en concerten van Echo Lali zullen u vermaken. Kom voor het podium dansen met een “leuke en gekke” choreografie! En, ouders vindt het innerlijke kind in uzelf en doe lekker mee! Echt, het doet goed om jezelf even te laten gaan...

Kinderboom

Uur kunnen de kinderen zich vermaken in de Hexagon op de allerlaatste zomer hits die door onze DJ draait. Dit willen uw kinderen voor geen goud missen: Pas op, ze gaan helemaal uit hun dak!

En er zijn nog vele andere verrassingen ter plaatse… Kom, doe met ons mee, jij hoort er ook bij!!!